Kv. Myran Alsike Knivsta – Radhus nyproduktion

Framsidan på Kv. Myran

Nya, moderna, tuffa och representativa radhus om 160 m². Husen är mycket trivsamma, ljusa och rymliga med en utmärkt planlösning, två underbara uteplatser i soliga sydväst, belägna söder om Uppsala mot Arlanda/Stockholm till en mycket attraktiv månadskostnad.

”Husen ser trevligare och större ut i verkligheten än på webben” – brukar vi få höra på visningarna

Husen är stora, rymliga med ett flödande ljus från stora fönsterpartier. 2 soliga, stora uteplatser båda i sydväst, ena på markplan och andra på skyddad terrass på plan 3. Du bjuder gärna in gäster till ditt trevliga boende med flera sällskapsrum, rymligt kök och kanske lite grillning på terrassen i eftermiddagssolen.

Planlösningen är utmärkt med 2 sällskapsrum, kök, 3-4 sovrum, klädkammare och 2 badrum samt en friggebod. Kök från Ballingslöv, ekparkett och kakel/klinker i badrum bidrar till kvalitétsupplevelsen.

Alsike ligger 15 km söder om Uppsala mot Stockholm, några minuter till E4 såväl som tågpendeltrafik, vilket ger ett fantastiskt pendlarläge. Alsike är ett lugnt villaområde som ger förutsättningar för en trygg uppväxt med gångavstånd till förskola och grundskola. I intilliggande Knivsta finns ICA Kvantum, apotek, systembolag, banker mm. Från dec 2012 angör tågpendeltrafik Knivsta med linjen Uppsala – Älvsjö via Arlanda, Kista, Stockholm m fl.

Boendet ger dig tid över till annat genom att husen är helt nya och underhållssnåla och en tomt som är liten och behändig. Du får mer tid över till egen karriär, familjen, barnens aktiviteter, golf, segling… Att ha grannar nära har fördelar som trygghet genom hjälp med tillsyn, trevliga pratstunder etc.

Man får mycket hus för pengarna. Kapitalkostnaden är för 160kvm, omgjort på ”bostadsrättsvis”, insats om 1.450.000:- med en månadskostnad om 5.500:- (4% ränta, pris 3,1MSEK, ingen hänsyn till skatteeffekter). Värmepump och tilltagen isolering mm ger låga Låga driftkostnader.

Kortfakta


 

Pris:
från 3 095 000 SEK

Antal rum:
4-5

Boarea:
160 m²

Adress:
Brunnbyvägen/Orrspelsgatan

Inflyttning:
Projektet klart
Antal radhus i kvarteret:
20 st varav 20 sålda

Karta


Kv. Myran